A nők a jófiúkat ezért rázzák le: 6 szomorú igazság

Máris megfordíthatjuk a kérdést: a férfiaknak miért nem kellenek a normális nők? Parttalan vitaalapanyagot képeznek ezek a kérdések, de az biztos, hogy manapság sokkal több esélye van egy vérbeli rosszfiúnak, mint egy teljesen átlagos, ám nagyon rendes és tisztességes férfinak. De miért?

1. Mert kiszámíthatóak

Egy rosszfiúról sosem tudhatják előre, milyen kellemes, vagy éppen kellemetlen meglepetéssel rukkol elő. Ezzel szemben a jó fiúk szinte minden egyes lépése kiszámítható, ami záros időn belül unalmassá teheti az ismerkedést.

Márpedig, ha valami már az első néhány randin is unalmas, akkor sanszos, hogy ez évek múltán sem fog változni. Szóval az első, ám igen jelentős ok, amiért a jó fiúk háttérbe szorulnak, az az izgalom és a változatosság hiánya.

2. Mert nem jelentenek kihívást

Hatalmas tévhit, hogy csak a férfiakban munkálkodik a vadászösztön, ez az érzés bizony a nőkre is hatással van – még akkor is, ha ők a játszma másik oldalán állnak.

Mindent összevetve, még egy átlagosan csinos nőnek sem túl nagy kihívás, hogy olyan partnert találjon, aki szívesen ágyba viszi, vagy aki szeretné meghódítani.

A rosszfiúk azonban dőzsölnek a lehetőségek között, megtehetik, hogy válogatnak. Na, ez az, amit a nők többsége egyszerűen nem bír elviselni és szó nélkül hagyni.

3. Mert barátként közelítenek

Egy rosszfiú sosem közelít barátként, mindig egyértelművé teszi, mi a célja, míg a jó fiúkra sokkal jellemzőbb a tapogatózó ismerkedés.

A hölgyek hisznek a férfi-női barátságban, emiatt az eleve haverként közeledő srácokat szépen besorolják a barátzónába. Bár nem lehetetlen, azért nem is könnyű innen kitörni – mindenképpen sok időbe kerül.

Márpedig a rosszfiúk nem pazarolják az idejüket a próbálkozásra, nyíltan kifejezik szándékaikat, és egyszerre több vasat tartanak a tűzben (persze csak a biztonság kedvéért).

4. Mert valamiért nem bíznak magukban

A rosszfiúkban fel sem merül, hogy nem ők a legmenőbb s legvonzóbb férfiak a környéken – ezzel szemben a jó fiúk reálisan látják önmagukat, ám sajnálatos módon inkább a hibáikat helyezik előtérbe.

Ez már eleve iszonyúan sokat ront a vonzalmi faktoron, hiszen az egyik legszexibb vonás kétségtelenül az önbizalom és az öntudatosság.

A rosszfiúk képesek arra, hogy eljátsszák a tökéletes partnert, és annyira figyelmen kívül hagyják a hiányosságaikat, hogy azok vagy egyáltalán nem, vagy csak későn tűnjenek fel a nőknek.

5. Mert nem dominánsak

Persze, ahogy a nőket be lehet sorolni különféle típusokba, úgy a férfiakat is, de nem minden fekete és fehér. Az azonban egész biztos, hogy az emberek többségére igenis hat az, amit az evolúció elültetett bennünk.

Ezért van az, hogy a legtöbb férfi szívesen tudna minél több nőt a magáénak (örömmel lenne rosszfiú, ha úgy tetszik), és ezért buknak a nők azokra a férfiakra, akik erősnek, dominánsnak és magabiztosnak tűnnek.

Az állati ösztönökön szerencsére már sokan felülkerekedtek, de a vágyakat és a vonzalmat nagyon nehéz irányítani, főleg akkor, amikor még éppen csak megismerjük a másik embert.

6. Mert néha elkeseredettek

Akár az említettek, akár a korábbi csalódások miatt, a jó fiúk gyakran elkeseredetten keresnek párt, pontosan úgy, mint azok a szinglik, akik érzik, hogy ketyeg a biológiai órájuk.

Sajnos nagyon nehéz előadni, hogy nem komolyak a szándékaik, de legalábbis nem mindent egy lapra tettek fel, ha belül pontosan ezt érzik.

De a túlzásba vitt nyomulás, a kinézett nő ajnározása, körbeugrálása, kiszolgálása éppen olyan zavaró, mint amikor a gyengébbik nem próbálja mindenáron elérni, hogy végre kapjon egy kis figyelmet.

(forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.